fbpx
Heb jij ‘m al gezien, het nieuwe zoekmenu van Google Search?

Nieuw zoekmenu voor Google Search

Na een aantal maanden van testen en steeds meer gebruikers van Google toegang te geven tot het nieuwe zoekmenu, lijkt het er op dat Google het nieuwe zoekmenu met pictogrammen volledig heeft uitgerold. In plaats van de oude tekst variant, gebruikt Google nu icoontjes om de gebruiker nog duidelijker te maken wat iedere tab betekent.


Google probeerde het al eerder

Het is niet de eerste keer dat Google met deze lancering komt, in 2011 probeerde Google het zoekmenu met icoontjes ook al op desktop en mobiel, maar in hetzelfde jaar verwijderde Google de icoontjes op de desktopversie.


OudNieuwHeeft dit gevolgen voor SEO?

Ondanks dat Google altijd geheimzinnig is over het effect van SEO bij bepaalde veranderingen, gaan we er van uit dat deze verandering geen effect heeft op bepaalde SEO zaken, maar is het meer een aanpassing voor de interface


Meer informatie over SEO mogelijkheden?
Wil je meer informatie over de SEO mogelijkheden voor jouw website of webshop? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Na diverse maanden van testen en een al eerdere lancering in 2011, heeft Google deze maand een nieuwe Google zoekmenu met pictogrammen gelanceerd.