fbpx

Managed Whitelabel Websites aanbieden?

website beheeromgeving in jouw huisstijl!

Wil jij je diensten die je nu aanbiedt uitbreiden door het aanbieden van websites maar ontbreekt het je aan de benodigde skills? Maak dan gebruik van de Premium Online Managed Wordpress Website Whitelabel functionaliteiten!

Server in jouw stijl
Een volledig ingerichte server in jouw huisstijl indien je dat wilt. Een klant die inlogt in het systeem ziet alles in de stijl van jouw bedrijf!
Facturering
Wij maken voor jou een offerte en daarna de website voor je klant. Wij hanteren dezelfde prijzen die een klant zou krijgen als hij direct bij ons zou kopen. De offerte en/of facturatie naar jou of direct naar je klant regelen we in overleg.
Geld verdienen
Per klant in je server ontvang je een eenmalig bedrag bij de aanbouw van een nieuwe website en een kickback op de jaarlijkse hostingkosten en eventuele uitbreidingen. Dit kan oplopen tot honderden euro's per jaar!
Top Support
Support, uitbreidingen, onderhoud en Service kunnen whitelabel worden geleverd en/of via onze bestaande hoge kwaliteit supportmogelijkheden.

Bekijk onze Whitelabel Managed Wordpress Partnerschap demo

Geld verdienen en je klantrelatie behouden in plaats van je klanten alleen doorsturen

Jij doet divers werk voor je klanten, bijvoorbeeld vormgeving, drukwerk, communicatie, marketing, advies of andere diensten. Ze vragen aan jou of jij ook websites kunt verzorgen.

Voorheen stuurde je deze lead door naar een bevriend bureau en zag je daar weinig van terug. Maar wat als jij dit wel aan kan bieden? Met onze Whitelabel service is dit mogelijk. En sterker nog: Dit levert jou geld op! Lees op deze pagina verder hoe onze whitelabel service ook voor jouw bedrijf kan werken

In de toekomst lanceren wij ook onze whitelabel marketing pakketten inclusief rapportages, dashboard en meer. Zo kun je nog meer diensten aanbieden aan je klanten!

Aanmelden whitelabel partner

Meld je aan als whitelabel partner bij Premium Online. Na een kennismaking en inventarisatie maken we afspraken specifiek op maat, afhankelijk van jouw wensen als bedrijf.

Geen whitelabel maar wel bedrijven doorsturen?

Natuurlijk hoef je geen whitelabel te hebben om klanten naar ons te sturen. Weet je een bedrijf of komt een bedrijf binnen via jouw bedrijf, dan ontvang je van ons altijd een leuke waardebon of presentje (als particulier). Bedrijven ontvangen een serieuze commissie.

Direct offerte aanvragen