Hoe gaat een kennismaking in zijn werk?

Zo leren we elkaar kennen!

Afspraak plannen

Je plant hierboven een digitale afspraak via Microsoft Teams.  Deze tool is gratis en ook beschikbaar via een webversie. Je krijgt een bevestiging van de afspraak met link in je mail. Je hoeft hiervoor niet per se in te loggen.

Wil je een afspraak via een andere tool plannen, dat kan ook, neem hiervoor even per mail contact op. Vermeld dan de datum, tijd en tool waarmee je wilt afspreken.

Kennismaking

Tijdens de digitale kennismaking stellen we enkele vragen over je business, mogelijkheden, kansen en hoe we daarin het beste kunnen helpen met de best passende oplossing.

Je kunt je voorbereiden door zelf na te denken wat je wilt bereiken met je bedrijf qua resultaten en wat je daarvoor ongeveer wilt uitgeven. Wij stellen hierop je marketingstrategie samen.

Na de kennismaking

Na de kennismaking komen we met een concreet voorstel voor een verdere samenwerking. Dit kan zijn het verder uitwerken van de samenwerking of een concrete offerte voor een website laten maken of online marketing campagne.

Afspraak via Microsoft Teams

Digitale afspraak maken

website laten maken
Tijd voor Premium Online

Meer dan 450 bedrijven gingen je voor!

Premium Online bediend alle soorten bedrijven van alle branches door heel Nederland. Met een team van enthousiaste mensen die zich graag verplaatsen in je bedrijf en resultaten zorgen we voor tevreden klanten.

We bedienen ook graag je bedrijf van een premium website of marketing traject. Voor een marketing traject hoeft je website niet per se door Premium Online gebouwd te zijn. Vraag vandaag nog een website offerte of online marketing offerte op voor je diensten.

Premium Online | websites marketing
4.9
Gebaseerd op 35 beoordelingen
powered by Google
js_loader