Image of Website
Website voor bedrijf laten maken

Website laten maken

 • Website pakket of op maat
  Een website laten maken doe je met het juiste website pakket. Er zijn verschillende opties van een complete website met een template, een professionele website met een uniek webdesign tot een volledige website op maat.
 • Duidelijke prijzen
  Onze website offerte is overzichtelijk, duidelijk en makkelijk te begrijpen. Je betaalt een eenmalig bedrag voor het laten maken van je website en een maandelijks bedrag voor hosting, support & service website kosten.
 • Grote en kleine websites
  Bij Premium online kun je zowel terecht om een kleine basiswebsite te laten maken als het laten maken van een grote op maat gemaakte website. Weet je niet zeker welke website voor jou het beste werkt? Plan een vrijblijvend digitaal kennismakingsgesprek en we stellen je de juiste vragen. Ons kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kan digitaal of op ons kantoor in Groesbeek.
Website laten maken

Website pakketten

Of je nu een grote of kleine website wilt laten maken, bij Premium Online wordt je gehele website samengesteld aan de hand van de functionaliteiten die jij nodig hebt. Bij Premium Online kun je de website laten maken die jouw bedrijf nodig heeft om er een succes van te maken. Bekijk alle specificaties van de website pakketten op onze website pakket pagina.

Antwoord op je vragen over het laten maken van een website

Veelgestelde vragen over je website laten maken

Bij Premium Online begrijpen we dat het laten maken van een nieuwe website een belangrijke stap is voor je online aanwezigheid. We hebben daarom een lijst samengesteld met veelgestelde vragen om je te helpen. Of het nu gaat om functionaliteiten, kosten, onderhoud of andere belangrijke aspecten, hier vind je beknopte antwoorden die je nodig hebt. Ontdek meer over het laten maken van een website en hoe Premium Online je kan ondersteunen in dit proces.

Zit je vraag er niet bij? Stel hem gerust! Je kunt ook alle vragen stellen tijdens een eerste gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek om je website te laten maken.

Bij Premium Online bieden we twee opties om je website te ontwerpen: een WordPress Template installatie en een op maat gemaakt ontwerp. Met een template heb je de keuze uit honderden voorbeelden. We selecteren enkele opties die naar onze mening goed passen bij je behoeften, maar je hebt ook de vrijheid om zelf een template te kiezen. Zodra de template is geïnstalleerd, passen we deze volledig aan, inclusief logo, kleuren, inhoud en functionaliteiten. Met een template krijg je een complete website die perfect bij je bedrijf past.

Als je echter een unieke uitstraling wilt die volledig is afgestemd op je merk en visie, dan raden we ons op maat gemaakte ontwerp aan. Onze getalenteerde ontwerpers beginnen met een leeg canvas en creëren een website speciaal voor jou. We kunnen zelfs vooraf schetsen of wireframes maken op basis van je wensen en vereisten. Met ons op maat gemaakte ontwerp krijg je altijd een unieke website die zich onderscheidt van de concurrentie en volledig voldoet aan je verwachtingen. En het beste is dat een op maat gemaakt ontwerp is inbegrepen bij ons professionele website pakket en hoger, zonder extra kosten.

In de praktijk zien mensen vaak andere sites die ze ‘wel mooi vinden’ en ‘ook zoiets willen’. Dit is mogelijk vanaf het professionele pakket en hoger, of bij het complete pakket met een meerprijs. Wij bouwen dan een website die geïnspireerd is door de aangereikte voorbeelden. We bouwen de website niet exact na, want dat vinden we niet helemaal eerlijk.

De kosten van een website hangen bij Premium Online af van de prijs per gekozen pakket en de gewenste functionaliteiten. Op onze website hebben we een speciale pagina waar je meer informatie kunt vinden over wat een website kost. Onze websites beginnen bij 799,- eenmalig en 32,50 per maand voor hosting en service.

Daarnaast bieden we verschillende website pakketten aan, elk met hun eigen prijs en voordelen.

Het is altijd mogelijk een vrijblijvende website offerte aan te vragen, of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Zeker weten! Bij Premium Online bieden we de mogelijkheid voor klanten om actief betrokken te zijn tijdens het ontwikkelingsproces van hun website. We stellen een tijdelijke link beschikbaar waarmee alleen de klant toegang heeft tot de website in ontwikkeling.

Via deze link kunnen klanten de voortgang bekijken, revisies beoordelen en waardevolle input geven. We hechten grote waarde aan de feedback van onze klanten en streven ernaar om samen tot een mooi eindresultaat te komen. De juiste betrokkenheid is essentieel om een mooie website te creëren die perfect aansluit bij je wensen.

Bij Premium Online hanteren we een flexibel revisieproces om ervoor te zorgen dat je website perfect aansluit bij je wensen. We begrijpen dat revisies een belangrijk onderdeel zijn van het ontwikkelingsproces. Daarom bieden we de mogelijkheid om meerdere revisierondes door te voeren. Hoewel het aantal revisies niet strikt beperkt is, streven we ernaar om een efficiënt en gestroomlijnd proces te hanteren van twee revisierondes. Dit zorgt ervoor dat we feedback snel en effectief kunnen verwerken, zodat we binnen een redelijke tijdspanne tot het gewenste eindresultaat komen.

De duur van het laten maken van een nieuwe website varieert afhankelijk van de omvang en complexiteit van het project. Voor een kleinere website met bestaande templates kan dit meestal binnen 2 tot 3 weken worden voltooid. Voor een op maat gemaakte website moet je rekenen op ongeveer 4 weken of langer, omdat er meer tijd nodig is voor het maken van het ontwerp en het op maat ontwikkelen van unieke functionaliteiten. Bij Premium Online hanteren we realistische deadlines en houden we open communicatie om je website efficiënt en met de beste kwaliteit op te leveren.

Het aantal inbegrepen beschikbare functionaliteiten kan variëren afhankelijk van het pakket dat je kiest. Je kunt altijd extra functionaliteiten kiezen tegen een meerprijs. Wij kunnen alle gewenste functionaliteiten ontwikkelen in alle gewenste website pakketten.

Wil je meer informatie over je te bouwen functionaliteiten? Dan kun je het beste een website offerte opvragen of een kennismakingsgesprek boeken.

Ja, het is mogelijk om je bestaande domeinnaam te behouden en te koppelen aan je nieuwe website. Premium Online biedt de mogelijkheid om je domeinnaam te verhuizen of te koppelen aan de nieuwe website, ongeacht het gekozen pakket. Bovendien zijn de kosten voor een domeinnaam inbegrepen in elk pakket dat we aanbieden. Zo kun je zonder gedoe je huidige domeinnaam behouden en gebruiken voor je nieuwe website.

Ja, bij Premium Online bieden we zeker onderhouds- en ondersteuningsdiensten nadat je website is gelanceerd. We staan bekend om onze snelle support en zorgen ervoor dat je website meerdere keren per week wordt voorzien van updates van WordPress en de bijbehorende plugins.

Daarnaast bieden we verschillende gratis supportmogelijkheden waarmee je zelf aanpassingen kunt doen en je website kunt beheren. We bieden duidelijke instructies en begeleiding om je op weg te helpen. Mocht je specifieke aanpassingen of extra ondersteuning nodig hebben, dan kunnen we deze snel voor je uitvoeren tegen ons supporttarief. Ons doel is om ervoor te zorgen dat je website probleemloos blijft functioneren en dat je altijd kunt rekenen op onze uitstekende onderhouds- en ondersteuningsdiensten.

Ja, je website is in de basis vindbaar in zoekmachines. Bij Premium Online zorgen we ervoor dat je website is geoptimaliseerd voor indexatie in zoekmachines, waardoor deze zichtbaar wordt. We implementeren relevante SEO-technieken om je website hoger in Google en andere zoekmachines te laten verschijnen.

Daarnaast bieden we aanvullende online marketing diensten om de zichtbaarheid en vindbaarheid van je website verder te verbeteren. Dit omvat onder andere zoekmachineoptimalisatie (SEO) om je website beter te laten ranken in organische zoekresultaten. Ook kunnen we je ondersteunen bij het opzetten en beheren van Google Ads-campagnes, waarmee je gerichte advertenties kunt tonen aan je doelgroep.

Bij Premium Online streven we ernaar om je website optimaal vindbaar te maken en je online zichtbaarheid te vergroten, zodat je meer potentiële klanten kunt bereiken.

Bij Premium Online heb je de keuze. Je kunt ervoor kiezen om zelf de inhoud van je website te verzorgen, waarbij je teksten en afbeeldingen zelf aanlevert. Maar als je dat wenst, kunnen we ook de inhoud van je website voor je verzorgen.

We bieden professionele tekstschrijvers die aantrekkelijke en overtuigende teksten schrijven die perfect passen bij je website en doelgroep. Daarnaast kunnen we ook hoogwaardige website foto’s maken die je website verrijken en professioneel ogen.

Mooi! Dat willen we graag voor jou uitvoeren. Het enige wat je hoeft te doen is contact opnemen!

Per e-mail
Neem contact op met ons contactformulier of boek een digitale kennismaking.

Per telefoon
Bel ons op 024 2022266

Per chat
Rechtsonderin kun je ook contact met ons opnemen of een bericht achterlaten. We bellen je graag terug.

Per offerte
Weet je al ongeveer wat je wilt? Dan kun je ook direct een website offerte of marketing offerte aanvragen.

Onze kennismaking en offerte is geheel vrijblijvend. We komen graag met je in contact voor een mogelijke samenwerking!.

Wij regelen alles van A tot Z

Volledig verzorgd je website laten maken

 • Je krijgt een gratis training/uitleg in het beheer van je website
 • Elke maand statistieken en inzicht rapportage
 • Je WordPress website blijft up-to-date
 • Je kunt gebruik maken van onze support voor gratis uitleg
 • Je kunt gebruik maken van onze snelle support voor aanpassingen door ons tegen een extra voordelig support tarief
 • Overtuigd? Start met je website laten maken door Premium Online!
Van kennismaking tot support

Website laten maken in 6 stappen

In zes eenvoudige stappen kun je via Premium Online een website laten maken. Ons toegewijde team staat klaar om je helemaal te begeleiden en te voorzien van de benodigde materialen, zodat we snel aan de slag kunnen met het creëren van je nieuwe website.

kennismaken
Kennismaken

Bij Premium Online maken we graag eerste kennis met elkaar. Dit kan zowel online, op ons kantoor of bij jou op locatie. In een eerste kennismaking gaan we vrijblijvend kijken of wij van waarde kunnen zijn, op basis van wat je nodig hebt qua website of marketing diensten.

Tijdens het gesprek bespreken we je wensen, doelen en behoeften. Op deze manier stellen we voor jouw bedrijf alvast een compacte strategie op met een concrete aanpak om aan de slag te gaan.

1
Offerte
offerte

Als de uitwerking van de compacte strategie geen verdere inventarisatie of analyse nodig heeft, volgt vanuit ons een concreet voorstel om aan de slag te gaan. We zorgen voor een passend voorstel gericht het behalen van jouw doelstellingen, met meetbaar resultaat als uitgangspunt. Onze offerten zijn compact, duidelijk en transparant. Indien nodig bespreken we de offerte nog even samen of bepalen we een gefaseerde inzet. Je kunt onze offerten online ondertekenen zodat we het snel kunnen inplannen.

2
aanleveren
Aanleveren

Na het akkoord van de offerte, ontvang je van ons een duidelijk overzicht waarin we aangeven welke gegevens, content en andere informatie we van jou nodig hebben om de website te kunnen realiseren. Dit kan onder andere gaan om teksten, afbeeldingen, logo’s en eventuele specifieke functionaliteiten die je wilt integreren. Bij grotere website houden we vooraf een fysieke of online inventarisatie met het hele team die je website gaat bouwen. Indien nodig helpen we jou met het opvragen of opzoeken van de gegevens bij andere webbouwers of online marketing bureaus.

3
Realisatie
realisatie

Nu gaan we aan de slag met het uitwerken en realiseren van jouw opdracht. Ons ervaren team van websitebouwers, marketeers én ontwikkelaars zetten jouw ideeën om in een professionele en functionele website of effectieve marketingcampagne. Tijdens dit proces houden we je betrokken en bieden we je de mogelijkheid om via een speciale meekijklink de voortgang van je gemaakte website te volgen. Op die manier kun je eventuele wijzigingen of aanpassingen direct doorgeven, zodat we samen het beste resultaat kunnen bereiken.

4
lanceren
Lanceren

Het moment waar je naar hebt uitgekeken is aangebroken: we lanceren jouw website! We zorgen ervoor dat alles technisch goed is ingesteld en dat je website optimaal functioneert. Indien van toepassing starten we ook met het opzetten van jouw marketingcampagne, zodat je direct zichtbaar bent voor je doelgroep. We zorgen voor een soepele lancering, zodat je met vertrouwen je nieuwe website kunt presenteren aan de wereld. Uiteraard houden we er ook rekening met je eerdere resultaten in Google als die er zijn.

5
Super support
super support

Bij Premium Online stopt onze ondersteuning niet na de het maken van je website. We bieden een uitstekende supportservice aan waar je gebruik van kunt maken. Indien gewenst geven we je een gratis training om je wegwijs te maken in het beheren van je website. Daarnaast kun je altijd bij ons terecht voor aanpassingen, updates of andere ondersteuning. Je kunt ook nog steeds je website zelf beheren als je dat wilt. Ons website support team staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden en eventuele aanpassingen snel en vakkundig uit te voeren.

6
WordPress website referenties

Deze websites hebben wij al gemaakt!

Wil je je website laten maken bij een betrouwbare websitebouwer? Dan zit je goed bij Premium Online. Inmiddels hebben meer dan 450 bedrijven zich aangesloten bij Premium Online met hun Hosting, website of online marketing campagnes. Bekijk hieronder enkele ondernemers die bij ons de website laten maken.

Onze cijfers

Website laten maken

450

450 bedrijven hebben bij ons een website laten maken

40

Meer dan 40 webshops gebouwd

25

Actief server en hosting beheer

2000

Meer dan 2000 domeinnamen in beheer

<2

Binnen 2 uur reactie van onze support

1

Ontvang je website offerte in 1 werkdag
Gericht advies én passende oplossing

Plan een digitale kennismaking

Wil je kennismaken met Premium Online? Plan dan online direct een vrijblijvende digitale kennismaking.

 • Persoonlijke inzichten en advies op maat voor jouw online behoeften.
 • Krijg helderheid over de aanpak en strategieën die het beste passen bij jouw bedrijf.
 • Ontdek hoe onze expertise jouw online aanwezigheid kan verbeteren en je doelen kan helpen bereiken.
Tijd voor Premium Online

Meer dan 450 bedrijven gingen je voor!

Premium Online bediend alle soorten bedrijven van alle branches door heel Nederland. Met een team van enthousiaste mensen die zich graag verplaatsen in je bedrijf en resultaten zorgen we voor tevreden klanten.

We bedienen ook graag je bedrijf van een premium website of marketing traject. Voor een marketing traject hoeft je website niet per se door Premium Online gebouwd te zijn. Vraag vandaag nog een website offerte of online marketing offerte op voor je diensten.

website laten maken
Premium Online | websites marketing
4.9
Gebaseerd op 35 beoordelingen
powered by Google
js_loader