WordPress website laten maken

WEBSITE LATEN MAKEN VAN A TOT Z

 • Van kleine websites tot websites op maat
 • Template webdesign of ontwerp op maat
 • Zelf te beheren met gratis uitleg
 • Snelle support voor vragen en aanpassingen
Image of Website
Website voor bedrijf laten maken

Website laten maken

 • Website pakket of op maat
  Een website laten maken doe je met het juiste website pakket. Er zijn verschillende opties van een complete website met een template, een website met een uniek webdesign tot een volledige website op maat.
 • Duidelijke prijzen
  Onze website offerte is overzichtelijk en duidelijk en makkelijk te begrijpen. Je betaalt een eenmalig bedrag voor het laten maken van je website en een maandelijks bedrag voor hosting, support & service website kosten.
 • Grote en kleine websites
  Bij Premium online kun je zowel terecht om een kleine basiswebsite te laten maken als het laten maken van een grote op maat gemaakte website. Weet je niet zeker welke website voor jou het beste werkt? Plan een vrijblijvend digitaal kennismakingsgesprek en we stellen je de juiste vragen.
Voor grote en kleine websites

Website pakketten

Of je nu een grote of kleine website wilt laten maken, bij Premium Online wordt je gehele website samengesteld aan de hand van de functionaliteiten die jij nodig hebt. Bekijk alle specificaties van de website pakketten op onze website pakket pagina.

Van kennismaking tot support

Website laten maken in 6 stappen

In zes duidelijke en overzichtelijke stappen kun je door Premium Online een website laten maken. Ons team probeert je zo veel mogelijk te helpen met het aanleveren van alle materialen zodat we snel aan de slag kunnen met het maken van je nieuwe website.

Kennismaken

Maak kennis met Premium Online. Vrijblijvend en wanneer het je uitkomt, ook avonds en in het weekend.

1
Offerte

Indien we je van waarde kunnen zijn stellen we een offerte samen met daarin je specifieke website en/of marketing aanpak.

2
Aanleveren

Je krijgt van ons een duidelijk document wat je ons kunt aanleveren qua gegevens, content en overige informatie.

3
Realisatie

We starten met het uitwerken en realiseren van de opdracht. Je kunt via een link live meekijken en bijsturen indien nodig.

4
Lanceren

We lanceren je website! Indien van toepassing starten we ook je marketingcampagne.

5
Super support

Indien je wilt krijg je een gratis training in je website beheren. Je kunt aanpassingen ook laten uitvoeren door ons snelle supportteam.

6
Eenvoudig, direct en geheel vrijblijvend

Plan een digitale kennismaking

Iedereen bij Premium Online streeft erna dat elk bedrijf de mogelijkheid heeft om premium online aanwezig te zijn. Met een passende en goede(WordPress) website of webshop, sterke online marketing campagnes en enthousiasme en passie zorgen we elke dag voor tevreden klanten.

Wil je kennismaken met Premium Online? Plan dan online direct een vrijblijvende digitale kennismaking.

 • Direct kennismaken en sparren over je premium website en marketing mogelijkheden.
 • Op een tijdstip dat je uitkomt! Ook ’s avonds of in het weekend.
 • Vrijblijvend en direct online in te plannen.
Tijd voor Premium Online

Meer dan 250 bedrijven gingen je voor!

Premium Online bediend alle soorten bedrijven van alle branches door heel Nederland. Met een team van enthousiaste mensen die zich graag verplaatsen in je bedrijf en resultaten zorgen we voor tevreden klanten.

We bedienen ook graag je bedrijf van een premium website of marketing traject. Voor een marketing traject hoeft je website niet per se door Premium Online gebouwd te zijn. Vraag vandaag nog een website offerte of online marketing offerte op voor je diensten.