fbpx

FAQ Over onze 5 zekerheden

Alle informatie over onze garanties en ongekende zekerheden als webbouwer en marketingpartij

Vragen over onze zekerheden

1Hoe zit het precies met 100% mijn eigendom?
Sommige bureaus en bouwers hanteren rare constructies met de rechten op foto’s, geschreven teksten en/of architectuur. Bij Premium Online kun je er zeker van zijn dat alles wat wij in opdracht voor jou maken ook daadwerkelijk van jou is.
2Hoe werkt de 100% overdraagbaarheid van mijn website?
Wij zijn van mening dat op het moment het voor jou tijd is om samen te gaan werken met een ander bureau of webbouwer, jouw website niet opnieuw gebouwd hoeft te worden. Daarom kunnen wij een website in zijn geheel (inclusief je hosting) op jouw naam zetten zodat jij het kunt overdragen aan een ander bureau dat met WordPress kan werken. Zo blijf jezelf volledig in controle!
3Wat bedoelen jullie met snelle service?
Met snelle service bedoelen wij dat wij snel zijn in het reageren op emails, telefoontjes, offerten, vraagstukken, support, onderhoud, updates etc. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat sommige dingetjes iets langer op zich laten wachten maar in 95% van de gevallen zijn je verzoeken dezelfde dag nog opgelost!
4Wat bedoelen jullie met volledig online mogelijk?
Hiermee bedoelen we dat we je volledige aankoop, onderhoud, service, support etc. online kunnen regelen indien je dit zelf fijn vindt. Zo hoef je niet persé face-to-face met ons in contact te komen of speciaal naar onze vestiging te rijden. Het contact gaat dan voornamelijk per telefoon, Email en Skype.
5Wat gebeurd er als Premium Online failliet gaat of plotseling van de aardbodem verdwijnt?
In samenwerking met een partner hebben wij een overeenkomst afsloten dat alle gebouwde platformen bij een faillissement en/of globale apocalypse kosteloos worden overgedragen naar de desbetreffende klant. Hierna kan de klant zelf zorg dragen voor continuering van de hosting door eenmalig eigen betalingsgegevens in te voeren. Vanaf dat moment is de volledige controle bij de klant.
Direct offerte aanvragen