VSM hosting overgenomen door Premium Online

Met trots kondigen wij aan dat Premium Online binnenkort VSM Hosting uit Boxmeer overneemt. Alle klanten van VSM Hosting worden binnenkort overgezet naar de nieuwe service en servers van Premium Online. Door deze overname breiden we onze diensten uit op het gebied van hosting en websites!

Over VSM Hosting

VSM Hosting heeft in de afgelopen jaren een goede naam opgebouwd in lokale en landelijke hosting voor domeinnamen, e-mailaccounts en websites. Alle klanten zijn op de hoogte gebracht van de veranderingen via een overnamebrief en een welkomstbrief. In de welkomstbrief staan alle diensten en bijbehorende tarieven overzichtelijk vermeld. Klanten van VSM Hosting behouden dezelfde service, producten en voordelen als voorheen. De overnamebrief is inmiddels verstuurd. De welkomstbrief volgt later deze maand. Niet ontvangen? Neem dan contact op met Premium Online.

Wat betekent dit voor de klanten?

Premium Online doet er alles aan om de overstap zo gemakkelijk mogelijk te maken en houdt daarbij de tarieven voor de huidige hostingpakketten scherp. De overname omvat de volgende diensten:

Premium Online: Nóg groter aanbod

Alle klanten die door de overname nu bij Premium Online terecht zijn gekomen, kunnen nu ook profiteren van de expertise en mogelijkheden van Premium Online. Wil je bijvoorbeeld een website laten maken, adverteren op Google of hoger in Google terecht komen met je website? Dan ben je bij Premium Online aan het juiste adres. We kunnen je ook helpen met het up-to-date en bijgewerkt houden van je webshop of website en de nieuwste versie van PHP voor je gebruiken.

Maar dat is niet alles! We bieden ook ondersteuning op het gebied van content creatie, zoals het aanleveren van pakkende (SEO) teksten en social media posts, maar we kunnen ook helpen met het maken van professionele foto’s voor op je website. Weet je niet hoe het hele marketingwereldje werkt en zou je hier wat ondersteuning bij kunnen gebruiken? Dan adviseren we je graag over wat het beste bij jouw website en bedrijf past. Bij Premium Online kun je nu dus terecht voor vrijwel alles omtrent je website, dat is nog eens handig!

We willen alle klanten van VSM Hosting bedanken voor het vertrouwen in onze diensten. We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen bij Premium Online en samen te werken aan meetbare resultaten. Heb je nog vragen over de overname of onze andere diensten? Neem dan vooral contact met ons op!

Video Premium Online!

Premium Online

Wij zijn Premium Online. Een enthousiast team van website en marketing professionals die klaarstaan om iedereen een kans te geven om Premium Online aanwezig te zijn, met hulp van ons als ervaren professionals in de online wereld.

Inmiddels hebben honderden bedrijven bij Premium een website laten maken of zijn ze samen met Premium Online marketingtrajecten gestart. Wil je ook je online ambities waarmaken of verbeteren? Neem dan zeker contact op!

Gericht advies én passende oplossing

Plan een digitale kennismaking

Wil je kennismaken met Premium Online? Plan dan online direct een vrijblijvende digitale kennismaking.

  • Persoonlijke inzichten en advies op maat voor jouw online behoeften.
  • Krijg helderheid over de aanpak en strategieën die het beste passen bij jouw bedrijf.
  • Ontdek hoe onze expertise jouw online aanwezigheid kan verbeteren en je doelen kan helpen bereiken.
Premium Online | websites marketing
4.9
Gebaseerd op 35 beoordelingen
powered by Google
js_loader