Van Aanvraag tot Meetbare Resultaten

Ontvang een Online Marketing Offerte

Voor degene die overweegt een online marketing offerte aan te vragen, staan we klaar om je verder te helpen. Bij Premium Online bieden we je de mogelijkheid om zowel een marketing offerte aan te vragen als een digitale kennismaking met ons in te plannen. Met behulp van ons offerteformulier kun je specifiek aangeven welk marketinggebied je wilt verkennen en welke doelen je wilt bereiken met je marketingcampagne.

Ongeacht of je nu op zoek bent naar een offerte na het wisselen van een online marketing bureau of als je helemaal opnieuw wilt beginnen, wij zijn er om je te assisteren. Wij hebben een voorkeur voor een op maat gemaakte, integrale marketingbenadering, die we zorgvuldig samenstellen op basis van één of meerdere gesprekken met jou. Onze marketing offertes zijn ontworpen met het oog op het zo effectief mogelijk uitvoeren van je campagne, met meetbare resultaten als onze prioriteit.

Image of Online marketing offerte
Online marketing offerte

Marketing offerte aanvragen

Wat gebeurt er met je marketing offerte aanvraag?

Jouw marketing offerte aanvraag

Binnen 24 uur reactie

We volgen binnen 24 uur je website offerteaanvraag op. Je ontvangt dan van ons een concrete marketing offerte. Indien we meer informatie nodig hebben dan opgegeven nemen we vooraf per mail contact me je op. Daarna volgt alsnog een marketing offerte en kunnen we starten met je online marketing campagnes.

Duidelijke marketing offerte

Onze website offerte is duidelijk en bevat een pagina met een beschrijving van de werkzaamheden en een pagina met alle website kosten in een overzicht. Aan de offerte zijn ook onze algemene voorwaarden toegevoegd.

Kennismakingsgesprek

In de praktijk kunnen we een betere marketing offerte samenstellen na een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit kan digitaal en op een moment wanneer het je uitkomt, ook avonds en in het weekend.

Plan hier een digitaal kennismakingsgesprek. Je mag uiteraard ook even bellen om een afspraak te maken. Een afspraak op ons kantoor mag natuurlijk ook.

Vragen bij een online marketing offerte

Veelgestelde vragen over marketingoffertes

Ben je klaar om de kracht van online marketing te benutten om jouw bedrijf te laten groeien? Het aanvragen van een online marketing offerte is de eerste stap op weg naar succes. Om je te helpen bij dit proces en ervoor te zorgen dat je alle benodigde informatie hebt, hebben we een lijst samengesteld met veelgestelde vragen over het aanvragen van een online marketing offerte.

Deze vragen zullen je inzicht geven in het aanvragen van online marketing offertes en je helpen om de juiste keuzes te maken voor je bedrijf. Tot ziens bij Premium Online!

Ons uurtarief voor online marketing bedraagt € 95,-. Wij hebben uitsluitende ervaren professionals in dienst, die een integrale marketingaanpak kunnen realiseren. Onze marketeers hebben veelal een specialisatie in een uitvoerend vakgebied zoals marketingstrategie, SEO, of Google Ads.

Online marketing kan je bedrijf helpen groeien door het vergroten van je online zichtbaarheid, het aantrekken van meer bezoekers naar je website en het genereren van waardevolle leads. Met strategieën zoals zoekmachineoptimalisatie (SEO), contentmarketing en sociale media marketing kun je jouw doelgroep effectief bereiken en je merkbekendheid vergroten.

Als we alle informatie hebben kunnen we binnen 1 werkdag een reactie geven met een indicatie. Een definitieve offerte geven wij meestal af na een uitgebreid en vrijblijvend introductiegesprek.

Losse eenmalige marketingdiensten kunnen ook zonder introductiegesprek uitgevoerd worden. 

Onze marketingactiviteiten beginnen al bij 2 uur per maand voor kleine bedrijven, met een eenmalige investering in het opbouwen van campagnes van ongeveer 4 uur.

Gemiddeld zijn marketingcampagnes die bij ons worden uitgevoerd op basis van circa 16 uur per maand, met een eenmalig traject van circa 24u.

Vanaf 32 uur per maand voor een minimale periode van 7 maanden bieden we diverse interessante en aantrekkelijke samenwerkingsvormen.

Meestal kunnen we starten binnen 4 tot 6 weken na het eerste contact. Dit kan door drukte soms iets later zijn.

Nee, al onze kosten staan op onze offerte(n).

Denk wel aan extra kosten zoals advertentiebudget aan Google of Facebook, of commissie aan Bol.com of het inzetten van tooling van derden. Dit staat tevens benoemd in onze offerte om rekening mee te houden.

De voordelen van online marketing voor jouw bedrijf zijn onder andere een breder bereik, 24/7 beschikbaarheid, gerichte targeting van je doelgroep, meetbaarheid van resultaten en lagere kosten in vergelijking met traditionele marketingmethoden. Door online marketing strategieën toe te passen, kun je jouw bedrijf op de kaart zetten en concurreren in de digitale markt.