fbpx

Wat zijn ongeveer de kosten van een nieuwe website en hoe is deze prijs opgebouwd

Kosten website - Wat is de prijs van een nieuwe website

Zelfs in ons basis pakket heb je een complete website met alles erop en eraan voor een scherpe prijs

Onze website prijs is duidelijk en transparant

Website Kosten

Wat een website bij Premium Online precies kost is afhankelijk van wat voor een bedrijfswebsite je precies wilt. Afhankelijk van de benodigde functionaliteiten en performance (prestatie) valt je website in één van onze vier categorieën, te weten een Complete website, Professionele website, Premium website of een gehele website op maat.

Onze website kosten beginnen bij een eenmalig bedrag van 699,- voor de gehele bouw van een website tezamen met een bedrag per maand (v.a. 19,-) voor het hosten, onderhoud, up to date houden, back-uppen etc. van je website. Wij gebruiken als hosting platform Google Cloud. Dit zijn allemaal high-end servers waarop je Wordpress website de beste prestaties heeft.

Indien je andere functionaliteiten bij wilt laten maken komen hier aparte website kosten bij. Zo kun je bijvoorbeeld op een basis website een extra functionaliteit bij laten bouwen. Je komt dan niet per se in een duurdere categorie. Hierdoor houdt je grip op je website kosten.

Voor elke organisatie geldt dat de website kosten verschillen en zijn opgebouwd aan de hand van jouw wensen. Wil je exact weten wat de prijs is van jouw nieuwe website? Vraag dan vrijblijvend een website offerte aan.

Direct offerte aanvragen