Een nieuwe webshop?

Je staat is het punt om een nieuwe webshop te laten bouwen of je huidige webshop een make-over te geven. We begrijpen dat de kosten van een webshop een belangrijk aspect zijn bij het maken van een keuze voor een webbureau. Bij Premium Online hechten we veel waarde aan transparantie. Daarom vertellen je graag wat meer over de kosten van een webshop laten maken.

Kosten webshop ontwikkeling

Wat is de prijs van een nieuwe webshop?

De prijs van een nieuwe webshop is afhankelijk van verschillende factoren de complexiteit bepalen. Je kan dan denken aan het design, hosting-specificaties en gewenste functionaliteiten zoals betaalmethoden, voorraadbeheer en integraties met andere systemen. Een grote complexe webshop kost meer tijd om te ontwikkelen wat invloed heeft op de prijs. Bij Premium Online kunnen we al een webshop maken vanaf een eenmalige prijs van €1.250,-.

Image of Wat kost een webshop

Pakketten voor elk soort webshop

Zoals je zult begrijpen, kost een grote webshop met veel unieke functionaliteiten meer tijd om te bouwen dan een kleine webshop waar slechts de standaard functionaliteiten in hoeven te zitten. Daarom hebben we bij Premium Online verschillende webshop pakketten samengesteld om jou te helpen bij het beslissen. Zo krijg je inzicht de kosten die komen kijken bij de bouw van een nieuwe webshop. Mocht je twijfelen welk pakket het beste is voor jouw situatie? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met je mee.

Gericht advies én passende oplossing

Plan een digitale kennismaking

Wil je kennismaken met Premium Online? Plan dan online direct een vrijblijvende digitale kennismaking.

  • Persoonlijke inzichten en advies op maat voor jouw online behoeften.
  • Krijg helderheid over de aanpak en strategieën die het beste passen bij jouw bedrijf.
  • Ontdek hoe onze expertise jouw online aanwezigheid kan verbeteren en je doelen kan helpen bereiken.
Tijd voor Premium Online

Meer dan 450 bedrijven gingen je voor!

Premium Online bediend alle soorten bedrijven van alle branches door heel Nederland. Met een team van enthousiaste mensen die zich graag verplaatsen in je bedrijf en resultaten zorgen we voor tevreden klanten.

We bedienen ook graag je bedrijf van een premium website of marketing traject. Voor een marketing traject hoeft je website niet per se door Premium Online gebouwd te zijn. Vraag vandaag nog een website offerte of online marketing offerte op voor je diensten.

website laten maken
Premium Online | websites marketing
4.9
Gebaseerd op 35 beoordelingen
powered by Google
js_loader