fbpx

Wat kost een goede webwinkel laten bouwen nu precies en welke functionaliteiten heb ik nodig voor een goede online shop

Kosten Webshop - Wat kost een webshop laten bouwen?

Zonder rare kosten heb je een complete webshop met alles erop en eraan voor een duidelijke prijs

Onze webshop prijs is duidelijk en transparant

Webshop kosten

Wat een webshop bij Premium Online precies kost is afhankelijk van wat voor een webwinkel je precies wilt. Afhankelijk van de benodigde functionaliteiten en performance (prestatie) valt je webshop in één van onze vier categorieën, te weten een Kleine webshop, Professionele webshop, Premium webshop of een gehele webshop op maat. Wij kunnen elke gewenste extra functionaliteit bouwen.

Onze webshop kosten beginnen bij een eenmalig bedrag van 995,- voor de gehele bouw van een webshop tezamen met een bedrag per maand (v.a. 29,-) voor het hosten, onderhoud, up to date houden, back-uppen etc. van je website. Wij gebruiken als hosting platform Google Cloud. Dit zijn allemaal high-end servers waarop je Wordpress webshop de beste prestaties heeft.

Indien je andere functionaliteiten bij wilt laten maken komen hier aparte webshop kosten bij. Zo kun je bijvoorbeeld op een kleine webshop een extra functionaliteit bij laten bouwen. Je komt dan niet per se in een duurdere categorie. Hierdoor houdt je grip op je webshop kosten.

Voor elke organisatie geldt dat de webshop kosten verschillen en zijn opgebouwd aan de hand van jouw wensen. Wil je exact weten wat de prijs is van jouw nieuwe website? Vraag dan vrijblijvend een webshop offerte aan.

Direct offerte aanvragen