Duidelijke en concrete offerte

Ontvang snel een website offerte

Wil je je online aanwezigheid naar een hoger niveau tillen? Of ben je op zoek naar een vernieuwde website die perfect aansluit bij jouw bedrijf? Wat je doel ook is, wij bij Premium Online staan klaar om je te helpen.

Een website is het digitale visitekaartje van jouw onderneming. Het is de plek waar klanten en bezoekers een eerste indruk krijgen van wat je te bieden hebt. Het hebben van een aantrekkelijke, functionele en gebruiksvriendelijke website is daarom essentieel in deze digitale tijdperk. Vul onderstaand website offerte formulier zo compleet mogelijk in, zodat we je snel verder kunnen helpen.

Image of Website offerte
Website offerte

Website offerte aanvragen

Wat gebeurt er met je website offerte aanvraag?

Jouw website offerte

Website offerte binnen 24 uur

We volgen binnen 24 uur (op werkdagen) je website offerteaanvraag op. Je ontvangt dan van ons een concreet voorstel. Indien we meer informatie nodig hebben dan de opgegeven informatie nemen we vooraf per mail (of telefonische indien gewenst) contact met je op. Daarna volgt alsnog een website offerte en kunnen we starten met je website laten maken.

Begrijpbare website offerte

Onze website offerte is duidelijk en bevat 2 tot 3 pagina’s met een beschrijving van de werkzaamheden en (meestal) een pagina met alle website kosten in een overzicht. Ook staat er een planning vermeld met de startdatum en verwachtte einddatum. In de meeste gevallen kunnen we snel schakelen. Aan de offerte zijn ook onze algemene voorwaarden toegevoegd.

Kennismaking

In de praktijk kunnen we een betere website offerte samenstellen na een kennismakingsgesprek. Dit kan digitaal en op een moment wanneer het je uitkomt, ook avonds en in het weekend. Plan hier een digitaal kennismakingsgesprek. Je mag uiteraard ook even bellen om een afspraak te maken. Dit is altijd vrijblijvend