Website bouwen

Website laten bouwen in WordPress

  • Website pakket of maatwerk ontwerpen: Kies uit diverse website pakketten die passen bij je budget en doelen. Of ga voor een op maat gemaakte website die volledig is afgestemd op je specifieke vereisten en visie.
  • Duidelijke prijzen en transparante offerte: Ontvang een heldere en overzichtelijke offerte waarin alle kosten duidelijk zijn vermeld. Betaal een eenmalig bedrag voor de websitecreatie en een maandelijks bedrag voor hosting, support en service.
  • Grote en kleine websites: Of je nu een kleine basiswebsite nodig hebt om je online aanwezigheid te starten of een uitgebreide premium website wilt om je merk te versterken, Premium Online heeft de expertise om aan jouw behoeften te voldoen.
  • Responsief ontwerp voor elk apparaat: Onze websites zijn ontworpen met responsiviteit in gedachten, zodat ze op alle apparaten, inclusief desktops, tablets en mobiele apparaten, optimaal worden weergegeven.
  • Maatwerk en functionaliteiten: Met onze maatwerkoplossingen en inbegrepen functionaliteiten kun je je website volledig aanpassen aan je specifieke behoeften en branding. Voeg functionaliteiten toe om je te onderscheiden van de concurrentie.
  • Vindbaarheid en online zichtbaarheid: Wij zorgen ervoor dat je website goed geoptimaliseerd is voor zoekmachines, waardoor je beter vindbaar bent en meer potentiële klanten kunt bereiken.
Image of Website laten bouwen
Kleine en grote website laten bouwen

Website pakketten

Of je nu een grote of kleine website wilt laten bouwen, bij Premium Online wordt je gehele website samengesteld aan de hand van de functionaliteiten die je nodig hebt. Bekijk alle specificaties van de website pakketten op onze website pakket pagina.

Veelgestelde vragen over het laten bouwen van websites

Antwoorden op jouw vragen over het bouwen van een website

Als je overweegt om een website te laten bouwen, komen er ongetwijfeld allerlei vragen in je op. Het proces van het creëren van een website kan complex lijken, maar we staan klaar om je te helpen. Hieronder vind je een lijst met veelgestelde vragen en bijbehorende antwoorden om je te informeren en je een duidelijk beeld te geven van wat je kunt verwachten bij het laten bouwen van een website. We beantwoorden vragen over verschillende aspecten, zoals het website-ontwerp, prijzen, functionaliteiten en meer. Lees verder om meer inzicht te krijgen in het proces en om jouw vragen beantwoord te krijgen.

De kosten voor het bouwen van een website kunnen variëren en zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het gewenste ontwerp, de functionaliteiten en eventuele maatwerkoplossingen. Bij Premium Online kun je een nauwkeurige prijsopgave opvragen op basis van jouw specifieke behoeften.

De tijdsduur van het bouwproces kan variëren, afhankelijk van de complexiteit van de website en de beschikbaarheid van de benodigde content. Een eenvoudige website kan binnen 2 tot 3 weken worden gebouwd, terwijl een complexe maatwerkwebsite meer tijd kan vergen. Bij Premium Online krijg je vooraf een inschatting van de duur van de bouw van een website.

Ja, bij Premium Online bieden we website-onderhouds- en supportdiensten aan. We zorgen ervoor dat je website technisch up-to-date blijft, voeren regelmatige back-ups uit en staan klaar om eventuele vragen te beantwoorden of problemen op te lossen. We streven ernaar om je website soepel te laten functioneren, zelfs na de bouw ervan.

Absoluut! Bij Premium Online werken we met het ebruiksvriendelijke Content Management Systemen WordPress waarmee je zelf eenvoudig je website kunt beheren en de inhoud kunt wijzigen. We bieden gratis training en begeleiding om ervoor te zorgen dat je vertrouwd raakt met het CMS en volledige controle hebt over de inhoud van je website.

Om een website te laten bouwen, is het handig om bepaalde informatie en materialen beschikbaar te hebben. Dit kan onder meer bestaan uit jouw logo, afbeeldingen, teksten en eventuele voorkeuren voor kleurenschema’s of stijlen. Premium Online kan je begeleiden bij het verzamelen van alle benodigde inhoud.

Bij Premium Online hanteren we een flexibel revisieproces om ervoor te zorgen dat je website perfect aansluit bij je wensen. We begrijpen dat revisies een belangrijk onderdeel zijn van het ontwikkelingsproces. Daarom bieden we de mogelijkheid om meerdere revisierondes door te voeren. Hoewel het aantal revisies niet strikt beperkt is, streven we ernaar om een efficiënt en gestroomlijnd proces te hanteren van twee revisierondes. Dit zorgt ervoor dat we feedback snel en effectief kunnen verwerken, zodat we binnen een redelijke tijdspanne tot het gewenste eindresultaat komen.

Ja, het is mogelijk om je bestaande domeinnaam te behouden en te koppelen aan je nieuwe website. Premium Online biedt de mogelijkheid om je domeinnaam te verhuizen of te koppelen aan de nieuwe website, ongeacht het gekozen pakket. Bovendien zijn de kosten voor een domeinnaam inbegrepen in elk pakket dat we aanbieden. Zo kun je zonder gedoe je huidige domeinnaam behouden en gebruiken voor je nieuwe website.

Zeker weten! Bij Premium Online bieden we de mogelijkheid voor klanten om actief betrokken te zijn tijdens het ontwikkelingsproces van hun website. We stellen een tijdelijke link beschikbaar waarmee alleen de klant toegang heeft tot de website in ontwikkeling.

Via deze link kunnen klanten de voortgang bekijken, revisies beoordelen en waardevolle input geven. We hechten grote waarde aan de feedback van onze klanten en streven ernaar om samen tot een mooi eindresultaat te komen. De juiste betrokkenheid is essentieel om een mooie website te creëren die perfect aansluit bij je wensen.

Bij Premium Online heb je de keuze. Je kunt ervoor kiezen om zelf de inhoud van je website te verzorgen, waarbij je teksten en afbeeldingen zelf aanlevert. Maar als je dat wenst, kunnen we ook de inhoud van je website voor je verzorgen.

We bieden professionele tekstschrijvers die aantrekkelijke en overtuigende teksten schrijven die perfect passen bij je website en doelgroep. Daarnaast kunnen we ook hoogwaardige website foto’s maken die je website verrijken en professioneel ogen.

Het aantal inbegrepen beschikbare functionaliteiten kan variëren afhankelijk van het pakket dat je kiest. Je kunt altijd extra functionaliteiten kiezen tegen een meerprijs. Wij kunnen alle gewenste functionaliteiten ontwikkelen in alle gewenste website pakketten.

Wil je meer informatie over je te bouwen functionaliteiten? Dan kun je het beste een website offerte opvragen of een kennismakingsgesprek boeken.

Geheel verzorgd een website laten bouwen

Website laten bouwen in 6 stappen

Bij Premium Online begrijpen we dat het laten bouwen van een website een belangrijk en spannend proces is. Daarom bieden we een gestructureerde aanpak in zes duidelijke en overzichtelijke stappen om je website tot leven te brengen. Ons toegewijde team staat klaar om je door elke stap te begeleiden en ervoor te zorgen dat het proces soepel en efficiënt verloopt.

kennismaken
Kennismaken

Bij Premium Online maken we graag eerste kennis met elkaar. Dit kan zowel online, op ons kantoor of bij jou op locatie. In een eerste kennismaking gaan we vrijblijvend kijken of wij van waarde kunnen zijn, op basis van wat je nodig hebt qua website of marketing diensten.

Tijdens het gesprek bespreken we je wensen, doelen en behoeften. Op deze manier stellen we voor jouw bedrijf alvast een compacte strategie op met een concrete aanpak om aan de slag te gaan.

1
Offerte
offerte

Als de uitwerking van de compacte strategie geen verdere inventarisatie of analyse nodig heeft, volgt vanuit ons een concreet voorstel om aan de slag te gaan. We zorgen voor een passend voorstel gericht het behalen van jouw doelstellingen, met meetbaar resultaat als uitgangspunt. Onze offerten zijn compact, duidelijk en transparant. Indien nodig bespreken we de offerte nog even samen of bepalen we een gefaseerde inzet. Je kunt onze offerten online ondertekenen zodat we het snel kunnen inplannen.

2
aanleveren
Aanleveren

Na het akkoord van de offerte, ontvang je van ons een duidelijk overzicht waarin we aangeven welke gegevens, content en andere informatie we van jou nodig hebben om de website te kunnen realiseren. Dit kan onder andere gaan om teksten, afbeeldingen, logo’s en eventuele specifieke functionaliteiten die je wilt integreren. Bij grotere website houden we vooraf een fysieke of online inventarisatie met het hele team die je website gaat bouwen. Indien nodig helpen we jou met het opvragen of opzoeken van de gegevens bij andere webbouwers of online marketing bureaus.

3
Realisatie
realisatie

Nu gaan we aan de slag met het uitwerken en realiseren van jouw opdracht. Ons ervaren team van websitebouwers, marketeers én ontwikkelaars zetten jouw ideeën om in een professionele en functionele website of effectieve marketingcampagne. Tijdens dit proces houden we je betrokken en bieden we je de mogelijkheid om via een speciale meekijklink de voortgang van je gemaakte website te volgen. Op die manier kun je eventuele wijzigingen of aanpassingen direct doorgeven, zodat we samen het beste resultaat kunnen bereiken.

4
lanceren
Lanceren

Het moment waar je naar hebt uitgekeken is aangebroken: we lanceren jouw website! We zorgen ervoor dat alles technisch goed is ingesteld en dat je website optimaal functioneert. Indien van toepassing starten we ook met het opzetten van jouw marketingcampagne, zodat je direct zichtbaar bent voor je doelgroep. We zorgen voor een soepele lancering, zodat je met vertrouwen je nieuwe website kunt presenteren aan de wereld. Uiteraard houden we er ook rekening met je eerdere resultaten in Google als die er zijn.

5
Super support
super support

Bij Premium Online stopt onze ondersteuning niet na de het maken van je website. We bieden een uitstekende supportservice aan waar je gebruik van kunt maken. Indien gewenst geven we je een gratis training om je wegwijs te maken in het beheren van je website. Daarnaast kun je altijd bij ons terecht voor aanpassingen, updates of andere ondersteuning. Je kunt ook nog steeds je website zelf beheren als je dat wilt. Ons website support team staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden en eventuele aanpassingen snel en vakkundig uit te voeren.

6
Gericht advies én passende oplossing

Plan een digitale kennismaking

Wil je kennismaken met Premium Online? Plan dan online direct een vrijblijvende digitale kennismaking.

  • Persoonlijke inzichten en advies op maat voor jouw online behoeften.
  • Krijg helderheid over de aanpak en strategieën die het beste passen bij jouw bedrijf.
  • Ontdek hoe onze expertise jouw online aanwezigheid kan verbeteren en je doelen kan helpen bereiken.
website laten maken
Tijd voor Premium Online

Meer dan 450 bedrijven gingen je voor!

Premium Online bediend alle soorten bedrijven van alle branches door heel Nederland. Met een team van enthousiaste mensen die zich graag verplaatsen in je bedrijf en resultaten zorgen we voor tevreden klanten.

We bedienen ook graag je bedrijf van een premium website of marketing traject. Voor een marketing traject hoeft je website niet per se door Premium Online gebouwd te zijn. Vraag vandaag nog een website offerte of online marketing offerte op voor je diensten.

Premium Online | websites marketing
4.9
Gebaseerd op 35 beoordelingen
powered by Google
js_loader