Image of Feedmarketing met Channable
Haal meer uit feedmarketing

Optimaliseer en automatiseer productfeeds

Verkoop jij jouw producten niet alleen op jouw eigen website maar op externe marketplaces zoals Bol.com, Amazon en marktplaats? Of adverteer jij met jouw assortiment in zoekmachines of op social media? Dan is een tool om jouw productfeed te managen onmisbaar. De meest complete tool op dit gebied is Channable. Wij kunnen jou ondersteunen met op het opzetten en optimaliseren van deze marketing tool. Zo haal jij het maximale uit jouw marketingactiviteiten.

Voordelen van Channable

Advies op maat

Weet jij nog niet zeker of Channable ook voor jou interessant is? Wij denken graag met je mee. Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.
• Persoonlijke inzichten en advies op maat voor jouw online behoeften.
• Krijg helderheid over de aanpak en strategieën die het beste passen bij jouw bedrijf.
• Ontdek hoe onze expertise jouw online aanwezigheid kan verbeteren en je doelen kan helpen bereiken.

Image of Feedmarketing met Channable
Image of Feedmarketing met Channable

Wat is Channable?

Channable is een geavanceerde productfeed tool die webshops in staat stelt om in één keer hun productinformatie te beheren en te optimaliseren voor diverse online verkoopkanalen. Met Channable kan je eenvoudig productfeeds aanpassen en synchroniseren, waardoor adverteren op zoekmachines, sociale media en verkopen op marketplaces een stuk efficiënter wordt. Door de koppeling worden jouw producten automatisch ingeladen bij het externe kanalen zoals marketplaces en sociale media. Channable kun je zien als schakel tussen jouw webshop en het externe kanaal waar je de productfeed wilt gaan gebruiken.

Toepassingen Channable

Channable is voor veel verschillende toepassingen een handige tool die de efficiëntie verhoogd.

Adverteren in zoekmachines
Door de geautomatiseerde productfeed maakt Channable het mogelijk om dynamische productadvertenties te genereren in zoekmachines zoals Google en Bing. De zoekmachines kunnen zo altijd de meest relevante producten laten zien zonder dat jij dit helemaal handmatig hoeft in te stellen. Adverteren wordt dus efficiënter én effectiever.

Adverteren op social media
Ook op social media is het mogelijk om met producten dynamisch te adverteren. Channable kan gekoppeld worden aan alle populaire social media zoals Facebook, Instagram en Pinterest.

Verkopen op marketplaces
Verkoop jij op marketplaces zoals Bol.com, Amazon of marktplaats? Met Channable maak je in één keer al jouw producten zichtbaar op deze platforms. Aanpassingen in prijs, voorraad of specificaties hoef je maar één keer door te voeren. Channable zorgt er vervolgens voor dat deze wijzigingen op alle platformen zijn te zien.

Affiliate marketing
Channable ondersteunt ook affiliate marketing door het creëren van geoptimaliseerde productfeeds voor partners. Dit vergroot de effectiviteit van affiliate campagnes doordat partners nauwkeurige en actuele productinformatie hebben.

Contact opnemen

Wil jij ook aan de slag met deze feedmanagement tool? Wij helpen met Channable inrichten en halen er samen met jou het maximale uit. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op. We vertellen je er graag meer over.

Image of Feedmarketing met Channable