Image of Leadinfo
Identificeer potentiële klanten

Herken websitebezoekers met Leadinfo

B2B leadgeneratie is voor bedrijven een belangrijk onderdeel van bedrijfsgroei. Het genereren van nieuwe leads gebeurt steeds vaker online. Het vermogen om potentiële zakelijke klanten te identificeren in een digitaal landschap is van onschatbare waarde. Leadinfo kan hierbij helpen. Met behulp van deze krachtige marketing tool maak je van websitebezoekers nieuwe klanten. Wij sluiten jouw website graag aan op deze tool en helpen je om deze succesvol in te zetten.

Plan een digitale kennismaking

Wil jij ook aan de slag met Leadinfo? Laten we dan vrijblijvend kennismaken. Plan een digitale kennismaking eenvoudig online.

  • Persoonlijke inzichten en advies op maat voor jouw online behoeften.
  • Krijg helderheid over de aanpak en strategieën die het beste passen bij jouw bedrijf.
  • Ontdek hoe onze expertise jouw online aanwezigheid kan verbeteren en je doelen kan helpen bereiken.
Image of Leadinfo
Image of Leadinfo

Wat is Leadinfo?

Leadinfo is een online tool voor bedrijven waarmee zij zakelijke websitebezoekers kunnen identificeren. De tool stelt jou in staat om anonieme bezoekers om te zetten in waarde volle tastbare informatie. Door bedrijven te herkennen die interesse tonen, biedt Leadinfo een unieke kans voor gerichte marketingstrategieën.

Laten we het verduidelijken aan de hand van een fictief voorbeeld voor Premium Online. Een bezoeker bekijkt de pagina ‘webshop laten maken’. Leadinfo herkent deze bezoeker als Bakker Jan uit Nijmegen. Het zou dus goed kunnen dat deze bakker een webshop wil laten bouwen om online zijn broden te kunnen verkopen. Met Leadinfo kun je dus heel gericht potentiële leads identificeren en benaderen.

Hoe werkt het?

Leadinfo probeert het IP-adres van een bezoeker te koppelen aan zakelijke gegevens uit hun uitgebreide database. Als deze gematcht kunnen worden, wordt de bezoeker aangemerkt als potentiële lead en krijg jij zakelijke gegevens te zien zoals bedrijfsnaam, vestigingsplaats, branche en contactgegevens. Deze zakelijke gegevens zijn openbaar en daardoor niet in strijd met de GDRP en AVG. Daarnaast zie je ook welke pagina’s ze bezocht hebben en kun je live opnames bekijken. Zo kun je precies zien welke delen van de pagina gelezen zijn.

Contact opnemen

Wil jij ook proactief meer leads genereren in plaats van reactief? Dan is Leadinfo ook voor jou interessant. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en kunnen je de tool laten zien zodat je een duidelijk beeld krijgt. Wij maken van jouw website een leadgeneratie machine.

Image of Leadinfo