Image of SE Ranking
Haal alles uit SEO

SEO data inzichtelijk met SE Ranking

Wanneer je bezig bent met SEO dan is het inzichtelijk maken van resultaten een belangrijk onderdeel. Door bij te houden welke pagina’s scoren op welke zoekwoorden en welke posities deze bezetten in de zoekresultaten, kun je inzichtelijk maken wat de resultaten zijn van jouw SEO-effort. Om rapportages en analyses te maken, zijn verschillende tools beschikbaar. Bij Premium Online werken we veel met SE Ranking.

Advies op maat

Weet jij nog niet zeker of SE Ranking ook voor jou interessant is? Wij denken graag met je mee. Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.
• Persoonlijke inzichten en advies op maat voor jouw online behoeften.
• Krijg helderheid over de aanpak en strategieën die het beste passen bij jouw bedrijf.
• Ontdek hoe onze expertise jouw online aanwezigheid kan verbeteren en je doelen kan helpen bereiken.

Image of SE Ranking

Wat is SE Ranking

SE Ranking is een onmisbare all-in-one SEO tool voor iedereen die bezig is met zoekmachineoptimalisatie. Deze krachtige marketing tool biedt gedetailleerde inzichten in de prestaties van je website, waarbij het niet alleen de posities van je pagina’s op specifieke zoekwoorden bijhoudt, maar ook verschillende analyses levert. Met SE Ranking kun je moeiteloos SEO-rapportages genereren die cruciaal zijn om de effectiviteit van je SEO-inspanningen te meten. Bij Premium Online vertrouwen we op SE Ranking vanwege zijn gebruiksvriendelijkheid en uitgebreide functionaliteiten, waardoor we onze klanten de beste resultaten kunnen bieden.

Functionaliteiten van SE Ranking

SE Ranking zit vol met nuttige functionaliteiten om jouw SEO-strategie naar een hoger niveau te tillen. De belangrijkste lichten we toe. Meer weten? We lopen er graag samen een keer met jou doorheen.

In de ranking rapportage kun je zoekwoorden toevoegen om bij te houden. SE Ranking laat vervolgens zien op welke positie jouw website staat in de zoekresultaten op dit zoekwoord. Daarnaast zie je ook met welke pagina dit is. Deze rapportage kun je met extra data verrijken door Google Search Console te koppelen.

Met concurrentie onderzoek achterhaal je eenvoudig wie jouw concurrenten in Google zijn. Deze concurrenten kun je vervolgens toevoegen aan jouw concurrentenlijst. Se Ranking houdt dan ook hun rankings bij op de zoekwoorden die jij aan de ranking rapportage hebt toegevoegd. Zo je snel of één van je concurrenten bezig is met het optimaliseren rondom bepaalde zoekwoorden waar jij je ook op richt.

Met een website audit achterhaal je allerlei verbeteringen die invloed hebben op SEO. Dit zijn technische factoren maar ook on-page factoren zoals een ontbrekende H1 of bijvoorbeeld.

Met de backlink monitor kun je jouw linkprofiel monitoren. Het geeft verschillende data weer zoals het aantal verwijzende domeinen en nieuwe en verloren backlinks. Daarnaast kun je ook backlink profielen van andere websites analyseren en vergelijken met de jouwe om nieuwe linkkansen te ontdekken.

Een belangrijk onderdeel van SEO is het optimaliseren rondom de juiste zoekwoorden. Hierbij is gedegen zoekwoordonderzoek onmisbaar. SE Ranking laat je een zoekwoord onderzoeken en geeft uitgebreide lijsten met vergelijkbare en gerelateerde zoekwoorden.

Gooi jouw tekst in de Content Editor en zie op welke punten deze verbetert kan worden om zich te meten met de concurrentie. De tekst wordt op diverse SEO en kwaliteitspunten gecheckt. Met behulp van AI kun je eenvoudig aanpassingen aan de tekst doen. Met de Content Idee Finder doe je ideeën op voor nieuwe content rondom jouw opgegeven zoekterm.

Met de lokale SEO tool analyseer je hoe jij het doet op lokaal niveau. SE Ranking beoordeelt aan de hand van verschillende factoren die invloed hebben op lokale SEO zoals Google reviews en bedrijfsvermeldingen.

SE Ranking biedt de mogelijkheid om Facebook en X (Twitter) accounts te koppelen. Zo krijg je in SE Ranking handige rapporten. Daarnaast kun je ook automatisch posten op deze platforms.

Image of SE Ranking

Ondersteuning en training bij SE Ranking gebruik

Wil jij zelf aan de slag met SE Ranking? Wij begrijpen dat de kracht van een tool volledig benutten meer is dan alleen functies kennen. Daarom bieden we ondersteuning en training om ervoor te zorgen dat onze klanten het maximale uit SE Ranking halen. Of je nu hulp nodig hebt bij het interpreteren van rapporten of wilt leren hoe je de geavanceerde functies kunt benutten, wij staan klaar om jou te begeleiden.

Wil jij ook interessante SEO rapportages en analyses (laten) maken? We laten je graag alle mogelijkheden van SE Ranking zien. Plan een vrijblijvende kennismaking in.