Image of Marketing tools
Optimaliseer jouw online marketing

Onmisbare marketing tools

De juiste marketing tools zijn onmisbaar bij een gedegen marketingstrategie. Bij Premium Online hebben we kennis van veel verschillende (online) marketing tools. Wij kunnen jou helpen bij het opzetten en beheren van diverse tools.

Een greep uit onze tools

Advies op maat

Weet jij nog niet goed welke tools je nodig hebt of wilt gaan gebruiken? Dat begrijpen we. Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Wij denken graag met je en kunnen samen met jou door de tools lopen die wij gebruiken zodat jij een goed beeld krijgt van de tool om de juiste keuze te maken.

Image of Marketing tools
Premium Online | websites marketing
4.9
Gebaseerd op 35 beoordelingen
powered by Google
js_loader

De juiste marketing tools

De juiste tools voor marketing en e-commerce zijn van onschatbare waarde in het streven naar online succes. Voor elk doel zijn er tientallen tools beschikbaar. Van e-mailmarketing en SEO tot leadgeneratie en product feed management. Wij helpen jou bij het kiezen, inrichten en het gebruik van de juiste tools. Samen vergroten en optimaliseren we jouw online aanwezigheid.

E-mail marketing tools

Een effectieve e-mailstrategie kan niet zonder een e-mailmarketing tool. Wij werken veel met Mailchimp. Dit is een uitgebreide e-mail tool om mailcampagnes op te zetten en te beheren. Ook is e-mail automation mogelijk. De tool kan gekoppeld worden aan bijna elk CMS waardoor je heel eenvoudig acties op de website op kunt volgen met e-mail. Denk hierbij aan bestellingen, invullen van contactformulieren of aanvragen van offertes. Het automatiseren van deze taken bespaart veel tijd. Wij monitoren samen met jou lopende campagnes en schaven bij waar nodig.

SEO tools

Rankings in zoekmachines worden bepaald door veel verschillende factoren. Door het gebruik van een SEO-tool kun je al deze factoren eenvoudig monitoren. Een van de belangrijkste functies van een SEO tool is het bijhouden van posities van zoekwoorden. Je wilt natuurlijk wel weten of jouw investeringen in SEO impact hebben. Verder bevatten veel tools een linkbuilding tool waarmee je jouw backlinkprofiel beheert en nieuwe kansen ontdekt. Ook kun je eenvoudig (technische) SEO verbeteringen van de website achterhalen met een website audit. Wij hebben veel ervaring met tools zoals SE Ranking, Semrush en MOZ.

Naast de externe tools gebruiken wij ook SEO plugins voor websites zoals Yoast en Smartcrawl. Met deze plugins kun je onder andere meta titels en beschrijvingen toevoegen, redirects instellen en andere verschillende technische SEO punten aanpakken. Wil jij ook gebruiken maken van een SEO-tool of wil je er alles uithalen? We helpen je hier graag bij met training of advies.

SE Ranking is een gebruiksvriendelijke all-in-one SEO tool. Het biedt niet alleen krachtige tools voor zoekwoordanalyse en website-audits, maar het valt op door de nauwkeurige tracking van zoekmachineposities en backlinkanalyses. Daarnaast biedt SE Ranking handige rapportages en koppelingen met verschillende tools.

Semrush is een all-in-one SEO tool met een breed scala aan SEO tools zoals keyword tracking, zoekwoordonderzoek en linkbuilding. Het onderscheid zich door uitgebreide data die het toont in de verschillende rapporten.

MOZ is een all-in-one SEO tool met krachtig tools voor zoekwoordanalyse, site-audits en backlinkonderzoek. Wat Moz uniek maakt, is de MozBar, een browserextensie die real-time SEO-gegevens levert tijdens het surfen.

Ahrefs is een all-in-one SEO tool dat zich onderscheidt door zijn focus op backlink-analyse en concurrentieonderzoek. Het biedt diepgaande inzichten in backlinkprofielen, waarmee gebruikers hun linkbuildingstrategie kunnen optimaliseren en de concurrentie in de gaten kunnen houden. Wat Ahrefs uniek maakt, is de omvang van hun backlink-database en hun vermogen om actuele gegevens te verstrekken.

Google Search Console is een gratis SEO tool van Google die websitebeheerders en marketeers helpt om de prestaties van hun site in de zoekresultaten bij te houden. Het biedt inzichten in hoe Google de website ziet, waaronder zoekwoorden waarmee de site wordt gevonden en eventuele problemen die de indexering kunnen beïnvloeden.

De Yoast-plugin is een populaire SEO plugin voor WordPress websites, ontworpen om webmasters te ondersteunen bij het optimaliseren van hun content voor zoekmachines. Het biedt handige functies zoals real-time SEO-analyse, waarbij het feedback geeft over de leesbaarheid en SEO-vriendelijkheid van de inhoud. Daarnaast stelt Yoast gebruikers in staat om aangepaste meta-tags in te stellen en biedt het begeleiding bij het verbeteren van de algehele zoekmachineprestaties van hun website.

SmartCrawl is een SEO-plugin voor WordPress die helpt bij het optimaliseren van content voor zoekmachines. Met functies zoals automatische sitemap-generatie en titel- en metabeschrijving-optimalisatie, vereenvoudigt SmartCrawl het SEO-proces voor gebruikers zonder technische achtergrond. Het biedt ook sociale media-integraties en verbeterde crawlen en indexering, waardoor het een waardevolle tool is voor het versterken van de online zichtbaarheid van WordPress websites.

Leadgeneratie

Leadgeneratie is essentieel voor aantrekken van waardevolle leads die omgezet kunnen worden naar klanten. Met het gebruik van een leadgeneratie tool wordt het vinden van nieuwe leads een eitje. Bij Premium Online werken wij met LeadInfo. Deze tool helpt bij het identificeren van websitebezoekers en het verstrekken van cruciale bedrijfsinformatie. Wij kunnen ook jouw website aansluiten. Zo krijg jij altijd real-time informatie over potentiële leads die jouw website hebben bezocht. Wij lopen graag een keer vrijblijvend samen door de leadgeneratie tool zodat jij kan bepalen of het ook iets voor jou is.

Product feed management

Product feed management tools, zoals Channable, zijn essentieel voor e-commerce bedrijven die adverteren of verkopen via externe platforms zoals Bol.com of marktplaats. Met Channable kunnen bedrijven moeiteloos product feeds beheren en optimaliseren voor diverse online verkoopkanalen. Deze krachtige tool biedt niet alleen de mogelijkheid om productinformatie te bewerken en te verbeteren, maar stroomlijnt ook de distributie naar verschillende platforms. Channable onderscheidt zich door zijn gebruiksvriendelijke interface en regel gebaseerde automatisering, waardoor het een waardevolle product feed tool is voor bedrijven die op zoek zijn naar het effectief beheren van hun producten op verschillende kanalen.

Image of Marketing tools

Ontdek ook de kracht van marketing tools. Wij helpen jij graag verder. Neem vandaag nog contact met ons op voor advies op maat en ontdek hoe Premium Online jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan brengen met de juiste marketingtools.