iDeal 2.0 op je website

Is jouw website al voorzien van iDeal 2.0?

Wil jij je klanten op je webshop een nog snellere en verbeterde betaalervaring bieden? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van het integreren van het nieuwe iDeal op je WooCommerce webshop of WordPress website. 

De upgrade naar iDeal 2.0 biedt tal van nieuwe mogelijkheden! In deze post geven vertellen we je meer over de voordelen. Wist jij dat 70% van alle e-commerce transacties wordt betaald met iDeal?

Inhoud:

Wat is iDeal 2.0 en wat kun je ermee?

Met het nieuwe iDeal kun je nog sneller betalen. Dat kan omdat je met een iDeal profiel voor je betaalvoorkeuren vooraf opslaat. Je hoeft dan in het betaalproces niet meer te kiezen voor je bank, maar dit wordt automatisch ingevuld. Dit geldt ook voor je bezorg- en emailadres. Je kunt dan bij een aankoop meteen doorschakelen naar betaling. Voor jouw webshop betekent deze verbeterde ervaring waarschijnlijk een hogere conversieratio en meer gemak, wat zich uiteindelijk uit in meer omzet. Dit zijn de nieuwe functies van iDeal 2.0:

Functies van iDeal 2.0

  • iDeal QR code: Jij krijgt op je computer een QR code te zien, die je scant met je bank-app en vervolgens meteen betaald.
  • iDeal checkout: Klanten vullen hun bezorggegevens al automatisch in via hun iDeal profiel. Je hoeft dan vaak ook geen account meer te maken bij de webshop.
  • iDeal Snel betalen: Op basis van je iDeal profiel is de voorkeur van je bank al voorgeselecteerd.

Toekomstige functies van iDeal 2.0 zijn ‘one click pay’ functie, ’terugkerende betalingen’ en ‘betaal later’ functies.

iDeal profiel aanmaken

Kun je al een iDeal profiel aanmaken? Je kunt straks een iDeal profiel maken via een van de aangesloten banken. Deze worden vervolgens centraal opgeslagen. Je krijgt via je bank of betaaldienst te horen wanneer je gebruik kunt maken van de nieuwe functies.

Integratie ‘het nieuwe iDeal’ op je WordPress website of webshop

Wil je voorop lopen met je WooCommerce webshop in betaalervaring, gebruikersgemak en prestaties? Kijk dan eens naar de mogelijkheden voor website laten maken of webshop laten maken bij Premium Online.