Premium Online Registrar SIDN

Premium Online heeft bewust de strategische keuze gemaakt om Registrar te worden. Als Registrar kan Premium Online niet alleen moeiteloos .nl domeinen registreren, maar hierdoor kan Premium Online ook een meer gestroomlijnde en verbeterde service leveren aan klanten, met behoud van de inzet van website diensten en marketing diensten.  Deze strategische zet weerspiegelt het streven van Premium Online in het leveren van meerwaarde aan MKB-klanten, waardoor het bureau zich onderscheidt als een vooruitstrevende en betrouwbare partner in meetbaar resultaat.

Image of Premium Online benoemd tot .nl Domein Registrar door SIDN
Domein Registrar

Wat betekent het om een Registrar te zijn?

Als Registrar krijgt Premium Online directe toegang tot het register van SIDN, waardoor zij in staat zijn om .nl domeinnamen rechtstreeks te registreren en te beheren. Dit betekent dat klanten van Premium Online nu kunnen profiteren van een naadloze en efficiënte registratieprocedure voor hun .nl domeinen. Bovendien kun je als Registrar meer domeingegevens en domeinstatussen bekijken.

Voordelen registrar domeinen

Voordelen voor Klanten van Premium Online

Premium Online streeft er voortdurend naar om haar klanten de best mogelijke dienstverlening te bieden. Als gecertificeerde Registrar kan Premium Online nu:

  1. Snellere Registratieprocessen: Binnenkort kunnen klanten direct bij Premium Online terecht voor het registreren van hun .nl domeinnamen, wat resulteert in aanzienlijk snellere registratietijden voor domeinen.
  2. Geïntegreerd Beheer: Het beheer van domeinnamen wordt nog eenvoudiger met Premium Online als Registrar. Klanten kunnen rekenen op een geïntegreerde benadering van domeinregistratie en -beheer, waardoor het volledige proces gemakkelijk te beheren is vanuit één centraal punt. Je kunt als gebruiker zelf een inlog krijgen voor DNS beheer, of het over laten aan onze supportafdeling om het voor jou in te stellen.
  3. Deskundig Advies over domeinnamen: Als Registrar kan Premium Online deskundig advies inwinnen en verstrekken over een domeinnaam-strategie, domein-optimalisatie of domeinbeveiliging, waardoor klanten hun online aanwezigheid kunnen verbeteren en beschermen.
Image of Premium Online benoemd tot .nl Domein Registrar door SIDN
website laten maken
Tijd voor Premium Online

Meer dan 450 bedrijven gingen je voor!

Premium Online bediend alle soorten bedrijven van alle branches door heel Nederland. Met een team van enthousiaste mensen die zich graag verplaatsen in je bedrijf en resultaten zorgen we voor tevreden klanten.

We bedienen ook graag je bedrijf van een premium website of marketing traject. Voor een marketing traject hoeft je website niet per se door Premium Online gebouwd te zijn. Vraag vandaag nog een website offerte of online marketing offerte op voor je diensten.

Premium Online | websites marketing
4.9
Gebaseerd op 35 beoordelingen
powered by Google
js_loader