Voucher digitalisering gemeente Berg en Dal

RVNhub heeft inmiddels samen met enkele andere partijen het voor diverse gemeenten mogelijk gemaakt om via een voucherprogramma een subsidie voor ondernemers mogelijk te maken om hun bedrijfsvoering weer op gang te brengen. Je krijgt hier een interessante regeling aangeboden om (een deel van) je offerte van je ‘digitalisering’ als subsidie terug te krijgen.

Voucher digitalisering gemeente Berg en Dal

RVNhub heeft inmiddels samen met enkele andere partijen het voor diverse gemeenten mogelijk gemaakt om via een voucherprogramma een subsidie voor ondernemers mogelijk te maken om hun bedrijfsvoering weer op gang te brengen. Je krijgt hier een interessante regeling aangeboden om (een deel van) je offerte van je ‘digitalisering’ als subsidie terug te krijgen.

Eerder was dit al mogelijk voor de Gemeente Nijmegen en omliggende gemeente, waaronder onze gemeente Berg en Dal. Een overzicht van de huidige regelingen en toekomstige subsidie programma’s c.q. informatie vind je op de website van het RVN.


Voorbeelden van digitalisering

voorbeeld van een website met webshop

Alle diensten om je zichtbaarheid van een bedrijf te verbeteren of je bedrijf aantrekkelijker te maken zijn mogelijk. Premium Online kan organisaties helpen met het (verder) digitaliseren en verbeteren van de bedrijfswebsite en marketing activiteiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan;

Uiteraard is een online plan op maat, voor zowel je marketing als website mogelijk. Neem eens contact op met Premium Online voor de mogelijkheden.

Premium Online is gevestigd in Gemeente Berg en Dal en reeds zijn we leverancier geweest voor diverse projecten met het voucherprogramma.

Buiten de boot gevallen met het verkrijgen van een voucher? Online marketing hoeft helemaal niet duur te zijn, neem eens contact op voor meer informatie.

Gerelateerde artikelen

Misschien vind je deze ook interessant

Wat is SEO?

Wat is SEO?

SEO is een afkorting van Search Engine Optimization. Vertaald naar het Nederlands is dit zoekmachineoptimalisatie dat is weer een vorm…

Snel jouw producten op andere online verkoopkanalen? Feedmarketing is dé oplossing!

Snel jouw producten op andere online verkoopkanalen? Feedmarketing is dé oplossing!

Als webshop eigenaar ben je (als het goed is) continue bezig met het vergroten van je verkoopkanalen. Door gebruik te…